Sjors

foto album

Sjors

Kwaliteit en recht door zee!


sjors hondenkapsalon

sjors hondenkapsalon

sjors hondenkapsalon

Mijn naam is Annelies Zeeman-Allis en ik ben de trotse eigenaresse van Sjors Hondenkapsalon. Naast mijn werk in de hondenkapsalon werk ik drie dagen in de week als docente bij de MBO opleiding dierverzorging. Op maandag, dinsdag en woensdag sta ik voor de klas. Op donderdag, vrijdag en zaterdagochtend werk ik in de hondenkapsalon.

 

Het werk als docente bevalt mij prima, maar na een aantal jaren werken in het onderwijs begon het “werken met mijn handen” weer te kriebelen en ben ik naast mijn baan de opleiding hondentrimmen gaan volgen. Ik heb deze opleiding gevolgd bij Cursuscentrum Dierverzorging in Barneveld.

 

Dat ik altijd graag met dieren heb wil werken was al snel duidelijk! Ik heb met succes de volgende opleidingen afgerond;

- MBO opleiding dierverzorging/dierenartsassistente  

- HBO diermanagement/ beleid&communicatie       

- HBO Lerarengraad voor het groene onderwijs 

- Opleiding Hondentrimmen                          

 

Tijdens mijn opleidingen heb ik verschillende stages gelopen. Voorbeelden zijn: dierenasiel, dierenopvang voor uitheemse diersoorten, verschillende dierenartspraktijken, dierenwinkel, safaripark, dierentuin en een milieu – en educatiepark.

 

Voor mijn opleiding hondentrimmen heb ik in twee verschillende trimsalons stage gelopen om zo een goed beeld te kunnen vormen van de verschillende werkwijzen in het vakgebied.  

 

 
Sjors Hondenkapsalon - Patrijzenweg 13 - 1759GD - Callantsoog - 06 24280605 -  info@sjorshondenkapsalon.nl