Sjors

foto album

 

 

Hondenkapsalon

Veiligheid en comfort staan voorop!

Foto: Pauline den Daas
sjors hondenkapsalon

sjors hondenkapsalon

In augustus 2011 ben ik begonnen met het uitwerken van de ideeën voor de inrichting van de hondenkapsalon. De nieuwe garage in de achtertuin was klaar en deze is opgedeeld in twee mooie ruimtes.

 

En toen was daar de kans om in het voorste gedeelte een trimsalon in te richten die voldoet aan mijn eigen wensen. Dit gedeelte bereikt u samen met de hond via de poort, die zich bevindt aan de linkerzijde van het woonhuis. 

 

Tijdens het inrichten is gedacht aan de hedendaagse ontwikkelingen in de branche op het gebied van veiligheid en comfort voor de hond, maar natuurlijk ook voor die van mij als hondentrimmer.

 

Bij Sjors Hondenkapsalon gebruik ik tijdens de vacht- en lichaamsverzorging uitsluitend proffesionele  producten en materialen.

 

 

 
sjors hondenkapsalon

Sjors Hondenkapsalon is sinds april 2013 een samenwerking aan gegaan met Dierenvakantiecentrum De Stolpen in Schagerbrug. Hierdoor is het mogelijk om tijdens het verblijf in het vakantiecentrum de vacht van uw hond te laten verzorgen. Alleen wassen en drogen is mogelijk, maar een gehele behandeling natuurlijk ook. Interesse? Vraag gerust naar de mogelijkheden.
www.dierenpensiondestolpen.nl
Sjors Hondenkapsalon - Patrijzenweg 13 - 1759GD - Callantsoog - 06 24280605 -  info@sjorshondenkapsalon.nl